GAZZE İÇİN OKULUMUZDA YARDIM KAMPANYASI !

Gazze'deki İnsanlar İçin Okulumuzda Yardım Kampanyası Düzenlendi.

7 Ekim'de İsrail tarafından başlayan ve katliama dönüşen saldırılar altında ezilen Filistin Halkı için  Gazze'ye insani yardım malzemeleri sağlanmaktadır. Bu vesileyle okulumuza gelen yazı gereği öğrencilerimiz yardım kampanyamıza katılmışlardır. Ülkemizin hassas davrandığı bu konuya öğrencilerimiz de kampanyaya gerekli desteği vermişlerdir. Kısa bir sürede büyük miktarda bağışta bulunan öğrencilerimizin ve ailelerimizin bu hassasiyetini takdirle karşılıyoruz. Filistin Halkı için dualarımıza devam ediyoruz. Masum bebekleri, çocukları, kadınları, insanları katleden İsrail'i ve destekcilerini de şiddetle lanetlemeye devam ediyoruz. İyi ki varsınız Değerli velilerimiz. Hassiyetinizi ayakta alkışlıyoruz.